Decoració - Animació

Inici / Serveis / Decoració - Animació

DECORACIÓ SALA

DECORACIONS PERSONALITZADES. 

Quin és el personatge preferit del vostre fill/a? , ...? MICKEY, FROZEN, LA PATRULLA CANINA, MINNIE, SPIDERMAN,…? O són els cotxes, les motos, el bàsquet, el futbol, els dinosaures,...?

Si voleu que el vostre fill/a tingui una festa única i decoradora amb la temàtica o el personatge que més li agrada, no dubtis a contractar el nostre Servei Personalitzat de Decoració.

La nostra decoració inclou:

  • “Photocall”
  • Garlandes
  • Cadenes de Globus
  • Parament de mesos (estovalles, plats, gots, ...)
  • I algunes sorpreses més...

La nostra decoració té un cost de 125,-€

Si voleu una decoració més exclusiva, no dubteu a consultar i us farem un pressupost més personalitzat.

ANIMACIÓ – “PINTA CARES” 

“PINTA CARES” 

Posem a la vostra disposició un nou servei de “PINTA CARES” per als/les vostres fills/es, per a fer que el seu dia sigui encara més especial, si cap. 

Tindreu una persona que pintarà les cares dels nen/es, seguint la temàtica de la festa o motius varis; el que demaneu o vulguin els nen/es. 

Aquest Servei està pensat per a 10-15 nen/es i el/la “Pinta Cares” us acompanyaria durant una hora i mitja, i té un cost de 90,-€ 

Si el nombre de nen/es de la festa és major o voleu que el/la “Pinta Cares” estigui més temps s'hauria de valorar un pressupost personalitzat.

Podeu contractar, pel vostre compte altres professionals per a les vostres celebracions (pallassos, mags,...) però no podran utilitzar amplificadors, ni micros, ni altaveus, aliens a la Sala, ja que està insonoritzada per als nostres equips i no podem controlar si ho estaran per a aquests altres aparells.